Terug naar het begin   E-mailen   Zoeken   Gastenboek
Evangelisatie
dinsdag 13 april 2010

Landelijke dag voor evangelisatie


Stichting Go and Tell organiseert op zaterdag 26 juni de landelijke dag voor evangelisatie in Zeewolde. Verschillende sprekers en organisaties zullen deze dag mensen uitdagen en inspireren om effectief bezig te zijn met het delen van hun geloof in God.

Categorie: Evangelisatie
Ingezonden door: Go and Tell

Omdat het delen van ons geloof één van de belangrijkste zaken moet zijn van de kerk van vandaag, organiseert Go and Tell de landelijke dag voor evangelisatie. Een dag om geïnspireerd en toegerust te worden op het gebied van evangelisatie. De dag is zowel voor wie een warm hart heeft voor evangelisatie als voor wie er juist moeite mee heeft.

De sprekers zullen uitdagende boodschappen brengen over hoe het geloof in God gedeeld kan worden in de maatschappij van vandaag. Er zal aanbidding zijn en verschillende organisaties zullen hun activiteiten en acties onder de aandacht brengen van de bezoekers. David de Vos, oprichter van Stichting Go and Tell omschrijft het als “een dag in het teken van wat voor God echt belangrijk is: het bereiken van de mensen die Hem nog niet kennen!”.

De landelijke dag voor evangelisatie vind plaats op zaterdag 26 juni en start om 10:00 uur in de ochtend. Het programma bestaat uit een ochtend, middag en avondprogramma. Sprekers tijdens de dag zullen o.a. zijn: Peter Scheele, Herman Boon en David de Vos. Gedurende de dag zal Paulus Hinoke en band de aanbidding verzorgen. Kerken en jeugdgroepen kunnen deze dag gezamenlijk mee maken om aangewakkerd te worden en aan de slag te gaan met het delen van het evangelie.

Om deel te nemen aan deze dag kun je jezelf nu registreren. Deelname is gratis. Organisaties die zich deze dag ook willen presenteren kunnen contact opnemen. Registreren kan via de website van Go and Tell, www.goandtell.nl

LANDELIJKE DAG VOOR EVANGELISATIE