Terug naar het begin   E-mailen   Zoeken   Gastenboek
Boeken
dinsdag 7 april 2009

Wereldschokkende gebeurtenissen - Johan Maasbach


 

Nieuwe boek van David Maasbach

Wereldschokkende gebeurtenissen

Jezus komt terug Door David Maasbach Meer ISBN: 978 90 6442 242 3 Trefwoorden: Geloofsopbouw / Theologie / Bijbelse profetie Website: wereldschokkendegebeurtenissen.nl 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Categorie: Boeken
Ingezonden door: Edida
 

Inhoud van het boek:

De wereld is in chaos. Onder de mensen heerst grote angst en onzekerheid. Ook in Nederland. Niemand is meer veilig voor terreur en aanslagen. De wereldwijde kredietcrisis. Zal er ooit vrede komen in het Midden-Oosten? De opkomst van een sterk en machtig Europa. Hongersnoden, natuurrampen en oorlogen. Het klinkt allemaal als een spannende thriller, maar het strijdtoneel van het einde der tijden ontvouwt zich al enige tijd voor onze ogen. Onopgemerkt, misschien? Maar alles begint tot een climax te komen. David Maasbach maakt de lezer van dit boek deelgenoot van de geheimenissen over de eindtijd, uit het oudste, bestgelezen en meest verkochte boek ter wereld: de Bijbel.

Met onderwerpen als

- Waar gaat het met deze wereld naartoe?
- Bestaat de 'antichrist'?
- Waarom Jezus terugkomt
- De rol van Europa in de eindtijd

Over de schrijver:

David Maasbach is de leider van de Stichting Johan Maasbach Wereldzending, senior pastor van het Capitol Evangelie Centrum in Den Haag en auteur van vele boeken, waaronder de bestseller Iedere dag met God.

Door zijn krachtige bediening van Gods Woord in predikingen, tv-uitzendingen, boeken en evangelisatielectuur zijn vele mensen over de gehele wereld bemoedigd en veranderd. Hij is de eerste Nederlandse prediker die wekelijks zendtijd verkreeg op een van Nederlands bekendste landelijke commerciële televisiezenders. David bedient met de uitzendingen iedere zondag van 09.00 tot 10.00 uur tienduizenden mensen vanuitde televisiekerk van Nederland op op SBS6.

David schreef eerder boeken zoals Verlies nooit je geloof (autobiografie) en Ik hou van haar/Ik hou van hem (samen met Regina). Hij woont samen met zijn vrouw Regina en kinderen in Den Haag.

Het Bijbelhuis, Apeldoornselaan 2, 2573 LM, Den Haag - Tel: +31(0)70-3469729
Klik hier voor de webversie als dit bericht niet juist wordt weergegeven.