Terug naar het begin   E-mailen   Zoeken   Gastenboek
Samenleving
zaterdag 24 september 2011

Conferentie Internetevangelisatie - Rotterdam


DOORN, 23 september 2011 – In Rotterdam zal van 3 t/m 6 oktober een conferentie worden gehouden op het gebied van internetevangelisatie.

Categorie: Samenleving
Ingezonden door: Edida

Aan de conferentie zullen veertig internationale zendingsorganisaties deelnemen. Het initiatief komt van Jesus.net, in Nederland vooral bekend van de websites https://www.ikzoekgod.nl/ en de online Alpha-cursus https://www.waaromjezus.nl/. De websites van Jesus.net zijn inmiddels in achttien talen beschikbaar; steeds meer internationale organisaties zien er de noodzaak van in om juist via internet het Evangelie te brengen.

Jan-Willem Bosman, een van de initiatiefnemers van Jesus.net, is erg verheugd over het aantal deelnemers aan de conferentie. “Het is bijzonder om de kennis die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan, te kunnen uitwisselen met zo veel internationale partners. Juist op internet gaan de ontwikkelingen erg snel en is de wenselijkheid om op dergelijke conferenties van elkaar te leren erg groot.

De organisatie van zendeling Billy Graham is een van de partners die heeft ingezien dat in deze tijd antwoorden op levensvragen vooral worden gezocht op het internet en dat het belangrijk is daarin te investeren.�?

De Amerikaanse Billy Graham-organisatie zal ook vertegenwoordigd zijn op de conferentie.

Aanmelden voor deelname aan de conferentie kan nog tot 27 september via https://conference.jesus.net/.