Terug naar het begin   E-mailen   Zoeken   Gastenboek
Evangelisatie
vrijdag 17 juni 2011

Nieuwe site voor ‘jouw verhaal met God’: me.Jesus.net


DOORN, 17 juni 2011 – Tijdens Opwekking 2011 heeft Agapè Media een nieuwe internettoepassing gelanceerd. Het betreft een site waarop ieder christen zijn eigen getuigenis kan plaatsen.

Veel mensen zijn op zoek naar zingeving. “Er moet toch meer zijn tussen hemel en aarde?”, is een veel gehoorde uitspraak. “Maar wat is er dan precies en als er een God is, hoe zeker weet ik dan dat die bestaat?” Pasklare antwoorden helpen niet. De moderne zoeker heeft vaak de behoefte het zelf uit te zoeken. In de praktijk van alle dag wordt dit vooral gedaan op het internet. Mensen vinden het prettig anoniem uit te zoeken hoe het zit. Daarvoor worden verschillende mogelijkheden aangeboden op onder andere www.Jesus.net.

Categorie: Evangelisatie
Ingezonden door: Edida

Om echter de realiteit van het leven met God te laten zien, is een inkijkje in het leven van gelovigen belangrijk. Om dat mogelijk te maken heeft Agapè de nieuwe website me.Jesus.net gelanceerd. Hierop kunnen gelovigen heel eenvoudig een eigen profiel aanmaken (met en zonder Facebook-account) en worden ze geholpen ‘hun eigen verhaal met God’ te beschrijven.

Me.Jesus.net is een concept van Agapè. De website is een onderdeel van het wereldwijde samenwerkingsverband Jesus.net. Daarbij zijn op dit moment veertig organisaties aangesloten die verschillende evangeliserende websites aan elkaar verbinden. Een (be)zoeker wordt stap voor stap richting God en de plaatselijke kerk geleid.