Terug naar het begin   E-mailen   Zoeken   Gastenboek
Tieners
donderdag 2 december 2010

Sponsorloop De Hoop voor daklozen en verslaafden


Wat gaan we doen?

Tussen Kerst en Oud en Nieuw is het dé tijd om te bewegen. Loop uw kilootjes eraf en geniet van de laatste dagen van het oude jaar. Op woensdag 29 december organiseert Stichting Vrienden van De Hoop een sponsorloop en wandeltocht (vier of acht mijl). Geef Kerst 2010 inhoud en loop mee voor het goede doel!

Categorie: Tieners
Ingezonden door: Stichting De Hoop

Voor wie gaan we dat doen?

Vanaf Dorp De Hoop aan de Provincialeweg in Dordrecht wordt een sponsorloop gestart om geld in te zamelen voor het inloophuis ‘Stay Clean’ in het centrum van Dordt (lees hiernaast verder). De volledige opbrengst van de Sponsorloop wordt besteed aan de exploitatie van het inloophuis. Het inloophuis is grotendeels afhankelijk van giften. Dit jaar willen we met zo’n 100 enthousiaste lopers €10.000 bij elkaar lopen voor dit goede doel! Met 100 deelnemers die elk € 100 inzamelen, kunnen we dat doel halen!

Wie kunnen meedoen?

  • individuele lopers
  • bedrijven
  • kerken
  • sportverenigingen
  • scholen, et cetera

Doe mee!

Of u nu meeloopt of een deelnemer sponsort: meedoen is omzien naar mensen! Uw bijdrage helpt de kwaliteit van mensenlevens te verbeteren. Alvast hartelijk bedankt voor uw betrokkenheid en steun.

Telefoonnummer contactpersoon: 0786114745
E-mailadres contactpersoon: a.vanhoudt@vriendenvandehoop.nl
Zie ook Internet-adres: www.vriendensponsor.nl/sponsorloop

Houd voor meer informatie over het programma en starttijden deze pagina in de gaten!