Terug naar het begin   E-mailen   Zoeken   Gastenboek
Kinderen
zondag 11 juli 2010

Oproep: Stichting sAmen Leren Geloven (i.o.)


Beste mensen,
 
Zoals een aantal van jullie al weten ben ik bezig met het ontwikkelen van nieuw kindernevendienstmateriaal met de naam sAmen. Ik werk hierbij samen met een schoolbegeleidster, verschillende predikanten, leerkrachten en een vormgever.
 
We werken hard aan de inhoud van de materialen maar vinden het ook belangrijk dat de vorm van het materiaal is afgestemd op de behoefte van de gebruikers. Daarvoor hebben we een enquete opgesteld die we graag aan zoveel mogelijk mensen voorleggen.
 
Zou je me daarbij willen helpen door bijgevoegde mail door te sturen aan kinderwerkers die je kent in je gemeente en/of kennissenkring. Je moet denken aan mensen die betrokken zijn bij een vorm van kindernevendienst (leeftijd tussen 4 en 12 jaar en delen daarvan) of oudste kinderen van de kinderoppasdienst (3-6 jaar).
 
Alvast hartelijk bedankt.
 
Fieke Bijnagte

Stichting sAmen Leren Geloven (i.o.)
Categorie: Kinderen
Ingezonden door: Edida

 

 

 

 


Beste kinderwerker,

Er is nieuw materiaal in ontwikkeling voor de kindernevendienst en oudste kinderen van de kinderoppas. Materiaal dat ‘samen gemeentezijn’ wil bevorderen. Kinderen mogen bij God en Zijn gemeente horen. Daarom worden ze al heel jong bij de gemeente betrokken.

We vinden het belangrijk dat de vorm van het materiaal is afgestemd op de behoefte van de gebruikers. Daarom niet alleen aandacht voor de inhoud, maar ook voor de vorm. Zo willen we weten hoeveel tijd jullie hebben voor de kindernevendienst en of je een voorbeeldvertelling wenst.

Aan jou als kinderwerker de vraag of je hierin mee wilt denken door de enquête in te vullen. Jouw ervaringen en wensen zijn belangrijk voor het verder ontwikkelen van dit kindernevendienstmateriaal.

Je vindt de enquête door op de volgende link te klikken: www.enquetemaken.be/toonenquete.php?id=33239. Het wachtwoord is: kndmat. Het invullen duurt 5 á 10 minuten.

Alvast bedankt voor je tijd en moeite!

Fieke Bijnagte
Stichting sAmen Leren Geloven (i.o.)

 

 

 

www.samenlerengeloven.nl                                                               info@samenlerengeloven.nl