Terug naar het begin   E-mailen   Zoeken   Gastenboek
Evangelisatie
maandag 5 oktober 2009

City Impact dit najaar in drie steden in Nederland


Dit najaar wordt door Go and Tell in Ridderkerk, Nijmegen en Ede een City Impact georganiseerd in samenwerking met lokale kerken. City Impact is een evenement  van één dag waar mensen worden uitgedaagd om te ontdekken wie God is, dit gebeurd samen met soms honderden mensen die de stad ingaan. In de avond is er een optreden en spreekt David de Vos.

Categorie: Evangelisatie
Ingezonden door: Go and Tell

Al een aantal jaar vinden City Impacts in Nederland plaats, zo vond er vorig jaar een City Impact plaats in Rotterdam. Men ging toen met ruim duizend mensen de stad in om in tweetallen aan mensen op straat te vertellen over God en te bidden met wie dit wilde. Het was toen een bijzondere belevenis waar veel mensen enthousiast werden omdat ze van Jezus hoorden en hem konden ervaren. Verschillende mensen werden toen genezen door gebed. Men verwacht dat het dit najaar opnieuw enthousiaste verhalen zal voortbrengen van wat God in mensenlevens doet!

City Impact is een evenement wat er op gericht is om met christenen vanuit Nederland bij elkaar te komen om in een stad te laten zien en horen wat geloven in God is. De City Impact is 10 oktober in Ridderkerk, 17 oktober in Nijmegen en 28 november in Ede. Het dagprogramma start om 10 uur met toerusting, gevolgd door een “outreach” in de stad en het avondprogramma begint om 20:00 uur. Iedereen is welkom om dit evenement mee te maken.

Voor informatie en/of registratie ga naar www.goandtell.nl