Terug naar het begin   E-mailen   Zoeken   Gastenboek
Media
zaterdag 4 april 2009

FAMILY7 WIL OOK 150.000 “LEDEN�?


Nieuwsflits week 14

FAMILY7 WIL OOK 150.000 “LEDEN”

Zo luidde de kop van een persbericht deze week. Als aspirant omroepen als de Telegraaf en GeenStijl 50.000 leden bij elkaar kunnen halen en als LLink kan groeien naar 150.000 leden, dan zouden de christenen in Nederland toch ook massaal Family7 kunnen ondersteunen, was onze gedachte.

Categorie: Media
Ingezonden door: Edida
  Hoewel wij een licentie hebben als landelijke commerciële omroep geldt dat niet voor onze aard als zender. Family7 is van karakter eerder een zendingsorganisatie dan een commercieel bedrijf. De zender is niet uit op winst maar op vrucht dragen.


We zijn met niets begonnen en vinden het bijzonder dat al zoveel mensen ons ondersteunen met hun sponsorbijdrage van € 3,00 of € 7,77 per maand. Anderen geven ons grote en kleinere incidentele giften. Heel hartelijk dank voor die ondersteuning.

Het is mogelijk!
Veel mensen denken dat het in deze tijd niet meer mogelijk is om een christelijk geluid tussen al die seculiere zenders te hebben. De afgelopen drie jaar hebben bewezen dit wel mogelijk is. Maar er is ook nog heel veel terrein te winnen. Samen met alle christenen in Nederland is het mogelijk om meer Nederlandse programma’s te produceren waardoor we minder hoeven te herhalen. Programma’s die u opbouwen en die uw ongelovige buren, kennissen, familieleden en vrienden aan het denken zetten.

Wij geloven dat we mogen putten uit de meest creatieve Bron die we hebben, namelijk de Creator Zelf. Televisie maken kost echter geld, heel veel geld. Daarom hebben wij uw hulp heel hard nodig.

Actie voor 150.000 leden:
Kom daarom in actie om dit mede mogelijk te maken. Met € 3 euro per maand zorgt u er voor dat al 300 huishoudens ons kunnen ontvangen. Wat kunt u doen:

  • Word sponsor voor € 3 per maand (U ontvangt de livestream)
  • Sponsor een kinderserie voor € 7,77 per maand (U ontvangt de livestream en 1 keer per kwartaal een dvd met afleveringen van kinderprogramma’s)
  • Maak anderen in uw omgeving warm om sponsor te worden.
  • Betrek uw kerk of gemeente en laat ze Family7 ondersteunen
  • Vertel ons welke actie u op touw zet. Kom met uw ideeën!

Samen met u kunnen we het mogelijk maken om Nederland te bereiken via de televisie met het Evangelie.

Hartelijk bedankt voor uw steun,
Dolf van de Vegte
directeur van Family7