Terug naar het begin   E-mailen   Zoeken   Gastenboek
Zending
maandag 15 september 2008

Missions Night met Ronny Heyboer


Op zaterdag 27 september om 20:00 uur organiseert Harvest Ministries een speciale Missions Night met als bijzondere spreker Ronny Heyboer uit Borneo.

Ronny Heyboer is op Borneo werkzaam als zendeling en humanitair hulpverlener. Samen met zijn vrouw Kay verlieten zij 1995 Australië voor het zendingsveld in de stad Kuching, in Oost Maleisie op het eiland Borneo. In 1997 vertrokken ze naar het Indonesische deel van Borneo, West Kalimantan waar ze startten met Rivers of Life Ministries in verwantschap met World Outreach International. Het project wat ze daar gestart zijn draagt de naam Living Waters Village. Momenteel geven ze onderdak aan meer dan 180 kinderen en enkele jong volwassenen, en hebben 16 studenten op de bijbelschool en meer dan 50 fulltime medewerkers en leiders.
Categorie: Zending
Ingezonden door: Edida

Ze hebben 200 hectare land in de jungle gekocht en zijn een enorm bouwproject begonnen dat onderdak kan geven aan 1000 verwaarloosde kinderen, scholen voor 2000 kinderen van basisonderwijs tot hoger onderwijs, accommodatie voor medewerkers en docenten, een trainingscentrum, een Praise-en Worship centrum, een polikliniek, een ziekenhuis, een landingsbaan en een Bijbelschool. Zie www.heyboer.org voor meer informatie.

Reacties van mensen die 2 jaar geleden ook op een Missions Night met Ronny waren varieerden van "Geweldige avond, wat een humor heeft deze man", "Zeer inspirerend" , tot "Wat een wonderen maakt deze man mee."

Iedereen is van harte welkom vanaf 19:30 uur in 'De Silo' aan de Turfschipkade 1 te Zoetermeer. De toegang is gratis, evenals de koffie en thee na afloop.